Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Dog & Dog Vitale Energy 20 kg

Цена

1600 ден.

Цена на килограм:

80 ден / 1 KG

Опис

Целосна храна за возрасни кучиња со интензивно ниво на активност,кучки во гестациски период и доилки. Состав-Деривати од растително потекло, месо и животински деривати (пилешко, 1%), житарици,растителни протеини екстракти, масла и масти. Аналитички состав:сирови протеини 25,00%,Сирови Влакна 3,50%,Сирови масти 13,00%,Сиров пепел 10,00%.Адитиви во Кг-Вит.А8,650 ИУ,Вит.Д 560 ИУ,Вит.Е 55 мг , железо сулфат пентахидрат14,75 mg ,Цинк оксид 65,09мг,железо карбонат 30,00 мг,Калциум јодат безводен 1,75 мг,Манган оксид 2,44 мг,натриум селенит 0,47 мг, Да се чува на суво и ладно место. Да се чува на суво и ладно место.

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ