Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Dog&Dog Wild Regional Grassland 12 kg

Цена

3900 ден.

Цена на килограм:

325 ден / 1 KG

680 ден / 2 KG

Опис

Комплетна храна за возрасни кучиња без житарици .Протеини 40,5%,Масти 19,5%

Земја на потекло:

Италија

Погледни PDF

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ