Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Ellipse Bedding Aspen M

Цена

2700 ден.

Цена на килограм:

Опис

Елипсно Креветче Аспен,големина М.Боја беж и црна.За мали кучиња и мачки. Димензии-64х55х19 цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ