Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Ellipse Bedding Aspen S

Цена

2170 ден.

Цена на килограм:

Опис

Елипсно Креветче Аспен,големина С.Боја беж и кафена.За мали кучиња и мачки. Димензии-54х45х16 цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ