Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Gemma Puppy Mini&Small Breed 3kg

Цена

720 ден.

Цена на килограм:

240 ден / 1 KG

Опис

Специјална диететска храна за кутриња со мал раст. Состав: Рибен оброк (20%), ориз ,масла и масти , Соја оброк, сушена репка, пченка глутен, хидролизирани рибни протеини, пивски квасец, пченка пченица, фруктоолигосахариди (0,1%), дикалциум фосфат. Сурови протеини 30,00%,Сурови влакна 2.50%,Сурови масла и масти 17,00%,Суров пепел 7,00%,Омега 6 масни киселини мин. 3,50%,Омега 3 масни киселини мин. 0,65%,Витамин А 23.500 И.Е.,Витамин Д3 1300 И.Е.,Витамин Е 200.00 mg,50.00 mg на витамин Ц,Бакар сулфат пентахидрат 80.00 mg,Цинк Оксид 145,00 mg,Железо Карбонат 300.00 mg,Безводен Калциум 3,60 мг ,Манган Оксид 50,00mg,Натриум Селенит 0,50 mg , Технолошки адитиви: антиоксиданти (ЕК). Да се чува во Суво и Ладно место.

Погледни PDF