Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Gulliver 1

Цена

780 ден.

Цена на килограм:

Опис

Транспортерка Гуливер 1 со пластична врата (за мачки и кучиња 5-6 кг) Димензии - 48x32x31 цм.

Шифра:

97186

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ