Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Gulliver 1 DELUX

Цена

1150 ден.

Цена на килограм:

Опис

Транспортерка Гуливер 1 Делукс (за мачки и кучиња со тежина 5-6 кг) Димензии - 48x32x31 цм.

Шифра:

97131

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ