Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Gulliver 2

Цена

1150 ден.

Цена на килограм:

Опис

Транспортерка Гуливер 2 со пластична врата (за мачки и кучиња до 8 кг) Димензии - 55x36x35 цм.

Шифра:

97279

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ