Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Gulliver 2 DELUX

Цена

1500 ден.

Цена на килограм:

Опис

Транспортерка Гуливер 2 Делукс (за мачки и кучиња до 8 кг) Димензии - 55x36x35 цм.

Шифра:

97231

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ