Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Gulliver 3

Цена

1590 ден.

Цена на килограм:

Опис

Транспортерка Гуливер 3 со метална врата (за кучиња oд 10-12 кг) Димензии - 61x40x38 цм.

Шифра:

97373

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ