Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Gulliver 4 IATA

Цена

4200 ден.

Цена на килограм:

Опис

Транспортерка Гуливер 4 ИАТА (за кучиња до 18 кг) Димензии - 71x51x50 цм.

Шифра:

97445

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ