Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Gulliver 5 IATA

Цена

5300 ден.

Цена на килограм:

Опис

Транспортерка Гуливер 5 ИАТА (за кучиња oд 25-30 кг) Димензии - 81x61x60 цм.

Шифра:

97450

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ