Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Gulliver 6 IATA Plus

Цена

8300 ден.

Цена на килограм:

Опис

Транспортерка Гуливер 6 ИАТА Плус (за кучиња oд 25-30 кг) Димензии - 92x64x66 цм.

Шифра:

97460

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ