Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Gulliver Touring

Цена

6900 ден.

Цена на килограм:

Опис

Транспортерка Гуливер Туринг (за кучиња oд 25-30 кг со преграда со можност за транспортирање 2 кучиња) Димензии - 80x58,5x62 цм.

Шифра:

97496

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ