Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Gulliver Travel Chic

Цена

990 ден.

Цена на килограм:

Опис

Транспортерка Гуливер Травел Шик (за мачки и кучиња со тежина 5-6 кг) Димензии - 34,5x50x32 цм.

Шифра:

98907

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ