Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Gulliver Travel Chic (light dove grey/Caribbean blue)

Цена

990 ден.

Цена на килограм:

Опис

Транспортерка Гуливер Травел Шик сиво/карибско сино,димензии 48x32x31цм

Шифра:

98907

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ