Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Gulliver 7 Iata

Цена

7500 ден.

Цена на килограм:

Опис

Транспортер Гуливер 7 Иата (Кучиња до 50 Кг тежина)-Димензии 102 цм x72 цм x76 цм

Шифра:

97490

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ