Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Half-check collar Basic XL

Цена

270 ден.

Цена на килограм:

Опис

Полудавилица Басик ХЛ.Боја-црна,црвена,сина,кафена и виолетова. Димензии-40-60х2,5 цм

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ