Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Half-Check Collar Cotton XL

Цена

370 ден.

Цена на килограм:

Опис

Полудавилица Котон ХЛ. Боја - црна, темно сина, каки и кафена. Димензии - 34-55х3цм

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ