Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Half-Check Collar Cotton XXL

Цена

370 ден.

Цена на килограм:

Опис

Полудавилица Котон ХХЛ. Боја - црно, темно сино, каки и кафена. Димензии - 45-85х3цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ