Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Half-Check Collar Reflective XL

Цена

310 ден.

Цена на килограм:

Опис

Полудавилица рефлектив XЛ. Боја - црно, црвено, сино и кафено. Димензии - 40-60х2,5цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ