Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Halter Basic L

Цена

420 ден.

Цена на килограм:

Опис

Халтер Басик Л. Боја-црно,црвено и сино. Димензии-20-37х45-60х2 цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ