Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Halter Basic XL

Цена

430 ден.

Цена на килограм:

Опис

Халтер Басик ХЛ. Боја-црно,црвено и сино. Димензии-24-45х50-65х2 цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ