Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Happy Home

Цена

8300 ден.

Цена на килограм:

Опис

Куќарка за куче.Пластика. Димензии-96х78х73

Шифра:

97035

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ