ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Harness Basic XL

Цена

480 ден.

Цена на килограм:

Опис

Градник Басик ХЛ. Боја-црно,црвено,сино,кафено и виолетово. Димензии-50-95х2,5 цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ