Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Harness Cotton XL

Цена

750 ден.

Цена на килограм:

Опис

Градник Котон ХЛ. Боја - црно и темно сино. Димензии - 50-95х3цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ