Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Harness Cotton XXL

Цена

820 ден.

Цена на килограм:

Опис

Градник Котон ХХЛ. Боја - kakи и кафена. Димензии - 60-115х3цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ