Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Harness Joy XL

Цена

690 ден.

Цена на килограм:

Опис

Градник Џој С. Боја - магента цвеќиња, пламен. Димензии - 50-95х2,5цм,

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ