Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Harness Light Basic M

Цена

370 ден.

Цена на килограм:

Опис

Градник Лајт Басик М. Боја-црно,црвено,сино,розево,кафено и виолетово. Димензии-30-55х2 цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ