Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Harness Light Basic S

Цена

340 ден.

Цена на килограм:

Опис

Градник Лајт Басик С.Боја-црна,црвена,сина,розева,кафена и виолетова. Димензии-20-35х2 цм

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ