ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Harness Light Basic XL

Цена

450 ден.

Цена на килограм:

Опис

Градник Лајт Басик ХЛ. Боја-црно,црвено,сино,розево,кафено и виолетово. Димензии-40-75х2,5 цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ