Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Harness Light Joy L

Цена

520 ден.

Цена на килограм:

Опис

Градник лајт Џој Л. Боја - сиви цвеќиња, розеви цвеќиња, пламен, виолетови дезени, жолти цвеќиња, магента цвеќиња, бургундни коски. Димензии - 40-75х2,5цм,

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ