Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Harness Light Joy M

Цена

450 ден.

Цена на килограм:

Опис

Градник лајт Џој М. Боја - сиви коски, зелени шепи, црвена муцка, портокалево куче, сиви цвеќиња, розеви цвеќиња, виолетови дезени, жолти цвеќиња, магента цвеќиња, бургундни коски. Димензии - 30-55х2цм,

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ