Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Harness Twist L

Цена

420 ден.

Цена на килограм:

Опис

Градник Твист Л.Боја-црвено,сино и розево. Димензии-40-75х2 цм

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ