Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Harness Wink L

Цена

600 ден.

Цена на килограм:

Опис

Градник Винк Л. Боја - црн и кафено. Димензии - 40-75х2цм,

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ