Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Harness Wink M

Цена

480 ден.

Цена на килограм:

Опис

Градник Винк М. Боја - црвено, сино, розево и кафено. Димензии - 30-55х1,5цм,

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ