Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Hoodie Jacket Boston

Цена

1500 ден.

Цена на килограм:

Опис

Јакна Бостон 25цм - боја сиво, темно сино и бургундна. Димензии - 25х29-32х42-45цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ