Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Hoodie Jacket Boston

Цена

1570 ден.

Цена на килограм:

Опис

Јакна Бостон 29цм - боја сиво, темно сино и бургундна. Димензии - 29х32-36х46-50цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ