Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Hoodie Jacket Boston

Цена

1650 ден.

Цена на килограм:

Опис

Јакна Бостон 33цм - боја сиво, темно сино и бургундна. Димензии - 33х36-41х51-56цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ