Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Hoodie Jacket Boston

Цена

1800 ден.

Цена на килограм:

Опис

Јакна Бостон 37цм - боја сиво, темно сино и бургундна. Димензии - 37х41-45х58-62цм.

Земја на потекло:

Полска

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ