Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Hranilka Chic 1L

Цена

170 ден.

Цена на килограм:

Опис

Хранилка шик 1 литар,пластика ,боја праска димензии 25,6x25,6x10 цм

Шифра:

98904

Земја на потекло:

Италија