Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Hygienic scoop

Цена

80 ден.

Цена на килограм:

Опис

Хигиенска лопатка.Пластика.

Шифра:

96391

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ