ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Kira Adult Active 405-1250 gr

Цена

110 ден.

Цена на килограм:

Опис

Конзерви од говедско месо за кучиња-Состојки: Месо и месни деривати (говедско 4,1% мин.), Жита, минерали, натриум триполифосфат, карагенан, витамини, бои: ЕЕЗ дозволени адитиви.Хемиска анализа: Влага 82%, сурови протеини 6%, сурова масти 5%, овлакна 1,2%, сурови пепел 2%.Интеграција за килограм: Витамин А: 2,000 U.I. - Витамин Д3: 200 U.I. - Витамин Е (алфа токоферол) 91% мин): 5 mg.405 гр. –и 1250 гр. Да се чува во Суво и Ладно место.

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ