ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Kira Adult Regular 405-1250 gr

Цена

110 ден.

Цена на килограм:

Опис

Кира конзерви од пилешко месо-Состојки: Месо и месни производи (пилешки 4%), жита, минерали, натриум триполифосфат, карагенан, витамини, бои,ЕEC адитиви.Хемиска анализа: Влага 82%, сурови протеин 6%, сурова маст 5%, сурова влакна 1,2%, пепел 2%Адитиви за килограм: Витамин А: 2000 U.I. - Витамин Д3: 200 U.I. - Витамин Е (алфа токоферол мин 91%.)5 mg.Лименки од 405 g и 1250 g. Да се чува во Суво и Ладно место.

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ