ул. Благоја Тоска бр. 63 Тетово

072 273 869

Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Kira Protect Adult Equilibrum 405 gr

Цена

60 ден.

Цена на килограм:

Опис

Комплетна храна за кучиња од месо и месни продукти (дивеч 4%,јагнешко 4%), Житарици, Минерали и шеќер. Состав: Влага 82,0%, Сурови протеини 7,00%,Сурови влакна 0.50%,Сурови масла и масти 4,00%,Суров пепел 2,00%, Витамин А 1,110 И.Е.,Витамин Д3 140 И.Е.,Витамин Е 10.00 mg,Бакар сулфат пентахидрат 4.40 mg. Да се чува во Суво и Ладно место.

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ