Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Kiramore Cat Baby Cats(Kitten) 15Kg-1.5Kg

Цена

2100 ден.

Цена на килограм:

140 ден / 1 KG

270 ден / 1.5 KG

Опис

Комплетна храна за мачиња од 2- 12 месеци,како и за мачки во завршна фаза на бременост и макчи доилки, со пилешко месо и ориз.Сирови протеини 35%,Сирови масти 16%,Сирови влакна 2,3%,сиров пепел 7,3%

Земја на потекло:

Италија