Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Kiramore Cat Gourmet 15Kg-1.5Kg

Цена

1950 ден.

Цена на килограм:

130 ден / 1 KG

240 ден / 1.5 KG

Опис

Комплетна храна за мачки од 12 месеци,со избирлив апетит со чварки и сирење .Сирови протеини 31%,Сирови масти 13%,Сирови влакна 3,2%,Сиров пепел 7,7%

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ