Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Kiramore Cat Hairball 15Kg-1.5Kg

Цена

2100 ден.

Цена на килограм:

140 ден / 1 KG

270 ден / 1.5 KG

Опис

Комплетна храна за мачки од 12 месеци старост,со лосос и ориз со состојци кои помагат за изфрлување влакнестите топчиња од цревата. Сирови протеини 31%,Сирови масти 13%,Сирова влакна 4,4%,Сиров пепел 7,3%