Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Kiramore Cat Indoor 15Kg-1.5Kg

Цена

1950 ден.

Цена на килограм:

130 ден / 1 KG

240 ден / 1.5 KG

Опис

Комплетна храна за мачки од 12 месеци во затворени домашни услови , со пилешко месо и ориз.Сирови протеини 28%,Сирови масти 12%,Сирови влакна 2,8%,сиров пепел 7,7%

Земја на потекло:

Италија