Praxis

Вашата продавница за храна за миленици

Нарачај го производот

Оставете ваши контакт информации и нашите агенти ќе ве побараат со сите информации околу нарачката.

Kiramore Cat Outdoor 15Kg-1.5Kg

Цена

1950 ден.

Цена на килограм:

130 ден / 1 KG

240 ден / 1.5 KG

Опис

Комплетна храна за мачки од 12 месеци,кои живеат во отворени услови ,како и мачки во бременост и доење со риба и ориз.Сирови протеини 32%,Сирови масти 13%,Сирови влакна 2,8%,Сиров пепел 7,8%

Земја на потекло:

Италија

ОСТАНАТИ ПРОИЗОВДИ